ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Θα θέλατε να μας γνωρίσετε λίγο καλύτερα;
Αρχίστε να εξερευνάτε την επιχείρηση πίσω από τις μάρκες.

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τότε που έφυγε το πρώτο κουτί Weetabix από το εργοστάσιό μας στο Burton Latimer, πίσω το 1932. Τις τελευταίες οκτώ δεκαετίες διατρέφουμε το έθνος με μια σειρά από μάρκες, η οποία περιλαμβάνει: Weetabix, Alpen, Weetabix On The Go drinks, Oatibix, Ready brek, Weetos και Alpen Cereal Bars. Σήμερα, αποτελούμε τη νούμερο ένα σε πωλήσεις και πιο αξιόπιστη εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, με τα πιο δημοφιλή προϊόντα δημητριακών, ανταποκρινόμενοι στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών μας.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

Οι μύλοι μας στο Northamptonshire εξάγουν σήμερα σε περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο. Είμαστε επίσης πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι προμηθευόμαστε το σιτάρι που χρησιμοποιείται στα μπισκότα Weetabix Biscuit από αγροκτήματα τα οποία βρίσκονται σε ακτίνα 50 μιλίων από την έδρα μας στο Burton Latimer.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Οικογενειακή επιχείρηση έως το 2003, η Weetabix Food Company αποτελεί πλέον θυγατρική της Post Holdings, Inc., με έδρα το St. Louis, Missouri. Η Post Holdings, Inc. είναι εταιρεία χαρτοφυλακίου συσκευασμένων καταναλωτικών αγαθών, η οποία δραστηριοποιείται στις βασικές κατηγορίες καταναλωτικών αγαθών, στην υπηρεσία τροφίμων, στα συστατικά τροφίμων, στις ιδιωτικές ετικέτες, στα κατεψυγμένα τρόφιμα και στα τρόφιμα ενεργής διατροφής. Η Post Holdings, Inc. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE: POST)

Proud to nourish the nation

Take a walk down memory lane with all the landmark moments from our long and illustrious history.